Lukion asiakirjoja

Suunnitelma opiskelijoiden suojaamiseksi väkivallalta,  kiusaamiselta ja häirinnältä

Päihdestrategia

Tasa-arvosuunnitelma

Opiskeluhuollon suunnitelma (sisältää myös yllä olevat linkit)

Lisäksi

Suunnitelma ylioppilakirjoitusten turvaamiseksi (ei-julkinen, linkki ei avaudu kaikille)

Pelastus - ja turvallisuussuunnitelma (ei-julkinen, linkki ei avaudu kaikille)

Lomakkeita

Poissaoloanomus (Huoltaja voi tehdä suoraan Wilmaan RO:lle tai rehtorille (yli kolme päivää))

Poissaoloselvitys Wilman kautta ryhmänohjaajalle.

Täytä lomakkeet tietoneeella, tulosta ja allekirjoita. Älä unohda päiväystä.

Kurssin suorittaminen itsenäisesti (Google docs, kirjaudu jollain Gmail-tilillä (esim. eurajoenlukio.fi), ja tee avautuvasta lomakkeesta kopio
Koulumatkatukianomus (Google docs, kirjaudu jollain Gmail-tilillä (esim. eurajoenlukio.fi), ja tee avautuvasta lomakkeesta kopio)
Koulumatkatukianomus (Word; valitse oikeasta yläreunasta lataa)
Oppikirjakorvausanomus (Excel; valitse oikeasta yläreunasta lataa)
Kurssiarvosanan muuttaminen S-merkinnäksi (Google docs, kirjaudu jollain Gmail-tilillä (esim. eurajoenlukio.fi), ja tee avautuvasta lomakkeesta kopio
Erityisruokavaliolomake

Oppikirjakorvaukset

Lukio-opintonsa syksyllä 2021 aloittaville koulu hankkii ja jakaa käyttöön oppikirjat ja vihot. Mikäli opiskelija haluaa paperikirjan rinnalla käyttää digimateriaalia tai päinvastoin, hän hankkii sen itse.

Lukio-opintonsa aiemmin (2017, 2018, 2019, 2020) aloittaneille koulu hankkii ja jakaa käyttöön pakollisten kurssien oppikirjat. Opiskelija hankkii itse syventävien ja soveltavien kurssien oppikirjat (lista koulun www-sivuilla), jotka hän voi laskuttaa koululta. Koulu maksaa jakson oppikirjat, jos opiskelija on suorittanut vähintään 4 kurssia jakson aikana. Mikäli opiskelija hankkii kurssille sekä paperikirjan että digitaalisen materiaalin, koulu korvaa vain toisen.

Kirjoja voi ostaa mm. Raumalta Prismasta kirjaosastolta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Porista Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Toimi seuraavasti

1.      Osta seuraavan jakson kirjat. Säilytä kuitti. (Huomaa, että kuitissa ei saa olla muita   ostoksia).

2.      Toisen, kolmannen, neljännen ja viidennen jakson päätyttyä täytä ja tulosta Oppikirjakorvausanomus.

3.      Liitä korvausanomukseen alkuperäiset kuitit ja palauta se koulun kansliaan.

4.      Muistathan, että maksun edellytyksenä on vähintään 4 suoritettua kurssia jakson aikana

Video lukiosta Youtubessa

ilmainen  On-llne videoneuvotteluohjelma (Firefox- tai Chrome-selaimet)