Lukion asiakirjoja

Suunnitelma opiskelijoiden suojaamiseksi väkivallalta,  kiusaamiselta ja häirinnältä

Päihdestrategia

Tasa-arvosuunnitelma

Opiskeluhuollon suunnitelma (sisältää myös yllä olevat linkit)

Lisäksi

Suunnitelma ylioppilakirjoitusten turvaamiseksi (ei-julkinen, linkki ei avaudu kaikille)

Pelastus - ja turvallisuussuunnitelma (ei-julkinen, linkki ei avaudu kaikille)

Lomakkeita

Uusintakuulusteluun ilmoittautuminen - ei lomaketta  (Ilmoittautuminen sähköisesti)

Poissaoloanomus (Huoltaja voi tehdä suoraan Wilmaan RO:lle tai rehtorille (yli kolme päivää))

Koulumatkakorvaus ja oppikirjakorvaus maksetaan jaksottain (oppikirjakorvaus jaksoittain vain kakkosille ja abeille)

Poissaoloselvitys Wilman kautta ryhmänohjaajalle.

Täytä lomakkeet tietoneeella, tulosta ja allekirjoita. Älä unohda päiväystä.

Kurssin suorittaminen itsenäisesti (Google docs, kirjaudu jollain Gmail-tilillä (esim. eurajoenlukio.fi), ja tee avautuvasta lomakkeesta kopio
Koulumatkatukianomus (Google docs, kirjaudu jollain Gmail-tilillä (esim. eurajoenlukio.fi), ja tee avautuvasta lomakkeesta kopio)
Koulumatkatukianomus (Word; valitse oikeasta yläreunasta lataa)
Oppikirjakorvausanomus (Excel; valitse oikeasta yläreunasta lataa)
Kurssiarvosanan muuttaminen S-merkinnäksi (Google docs, kirjaudu jollain Gmail-tilillä (esim. eurajoenlukio.fi), ja tee avautuvasta lomakkeesta kopio
Erityisruokavaliolomake

Oppikirjakorvaukset

Lukio maksaa jakson  oppikirjat, jos opiskelija on suorittanut vähintään 4 kurssia jakson aikana. Mikäli opiskelija hankkii kurssille sekä paperikirjan että digitaalisen materiaalin, koulu korvaa vain toisen.
Kirjoja voi ostaa Raumalta Prismasta kirjaosastolta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Porista  Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Toimi seuraavasti

1. Osta seuraavan jakson kirjat. Säilytä kuitti. (Huomaa, että kuitissa ei saa olla muita ostoksia).

2. Toisen, neljännen ja viidennen jakson päätyttyä täytä ja tulosta Oppikirjakorvausanomus.

3. Palauta se kuittien kera kansliaan.

4. Muistathan, että maksun edellytyksenä on vähintään 4 suoritettua kurssia jakson aikana

Video lukiosta Youtubessa

ilmainen  On-llne videoneuvotteluohjelma (Firefox- tai Chrome-selaimet)

Vierailijoita sivustolla 3.8.2017 alkaen